Belépés
NaturlifeHírekKeresésOldalakNévjegyekRegisztrációBelépés
Főoldal

Bemutatkozás

Dr. Szentgyörgyi Albert

Falvonoidok

Antioxidánsok

Vitaminok

Ásványi anyagok

Nyomelemek

Inulin

Búzafű

Klorofill

Aminosavak

Spirulina

Vizitorma

Termékek

Flavan

Flavan kapszula

Flavan Nektár

Flavokids

Aloe Flavan kapszula

Flavan gyümölcsszelet

Flavan tea

Naturlife Inulin

Naturlife Búzafűlé

Hírek

Szeretettel köszöntjük weboldalunkon!

"Ha hiszel benne,hogy amit nyújtasz,igazi segítség az embereknek,kötelességed a lehető legtöbbeket értesíteni erről. /T.Harv Eker/

LEGYEN RÉSZESE EGY 100%-IG

MAGYAR CÉG SIKERÉNEK!

MAGYAR ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ

MAGYAR GYÜMÖLCSÖKBŐL!

VÉGRE EGY CSODÁLATOS MAGYAR TERMÉKCSALÁD,

EGY EGYEDÜLÁLLÓ MAGYAR MARKETING TERV!

MINDENKINEK FIGYELMÉBE AJÁNLJUK ÉS

SOK ÖRÖMÖT ÉS SIKERT KÍVÁNUNK HOZZÁ!

NAGYKER ÁR INGYENES REGISZTRÁCIÓ UTÁN!

Regisztrálj most!

Naturlife Nyitó Est

janos3

A Naturlife fogyasztói hálózat 2010. február 12-én indult. A Naturlife termékek több mint 7 éve sikeresen vannak jelen a természetes alapanyagok felhasználásával készült étrend-kiegészítő termékek piacán. Azért választottuk termékeink hálózatban történő forgalmazását, mert ez az egyik legdinamikusabban fejlődő értékesítési rendszer.

Három és fél hónapos sikeres hálózatépítő munkán vagyunk túl

melyet egy kellemes, zenés, ízletes vacsorával egybekötött rendezvény formájában értékeltünk. A Naturlife Nyitó Est 2010. június 4-én került megrendezésre az igazán színvonalas Club 19 nevű étteremben. Az est házigazdája Bolyki Balázs volt, a Bolyki Brothers a capella együttes frontembere, aki kivételes hangjával és humorával szórakoztatta a Naturlilife Hálózati tagokat. Az este színvonalát emelte Tonk Emil a Magyar Marketing Szövetség alelnöke és Béky László természetgyógyász, akik pozitív, biztató és elismerő szavakkal illették a hálózatot és a termékeket. Köszönjük nekik! Az este folyamán a cégvezető Szabó-Varga János beszélt a hosszabb és rövidebb távú tervekről, melyek új termékekről, külföldi piacnyitásról és a “start bónuszról” szóltak.

Bemutatásra kerültek a csapatépítést segítő új, minden igényt kielégítő marketingeszközök, a hálózatépítést serkentő és a tanulási folyamatot elősegítő szakmai háttéranyagok.

A belépőjegyek pedig tombolaként kerültek kisorsolásra, melynek nagy sikere volt. A Nyitó Esten lehetőség nyílt terméktapasztalatok és egyéb hálózatépítői információk cseréjére is. A Club 19 által elkészített kifejezetten egészséges, ugyanakkor fenségesen finom vacsorát a Club 19 desszert Flavan álommal édesítette.

A következő színvonalas rendezvény az ősz folyamán kerül megrendezésre. Ha szeretnél részt venni, figyeld a honlapot, folyamatosan frissítjük.

FIGYELEM!!! FONTOS!!!

2010. június 1-től minden 5.,6.,7.,… stb. beléptetett új tag első vásárlásából, 49% egyszeri “start bónusz” jutalékot osztunk vissza.
Számolj, és cselekedj! Például új 5.,6.,7.,.. embered első vásárlása 19.000 termékpont, akkor ebből te 49% azaz, 9.310.- Ft jutalékot kapsz. A beléptetett új szponzoráltad pedig megkapja a 7% jutalékát azaz, 1.330.- Ft-ot.

prezi

Miért a Naturlife Hálózat?

Azért választottuk termékeink hálózatban történő forgalmazását, mert ez az egyik legdinamikusabban fejlődő értékesítési rendszer. Vállalkozó kedvű vevőnk pénzt takaríthat meg a vásárlással, ugyanakkor pénzt kereshet, ha továbbadja termékeinket.
Ez a tevékenység előképzettséget nem igényel. A szükséges tudást ki-ki úgy szerezheti meg, hogy azt a tevékenysége során azonnal alkalmazhatja is. A hálózat építője saját tulajdonú vállalkozás birtokosává válhat.

A hálózat az étrend-kiegészítő termékek értékesítésének legideálisabb közege, hiszen azonnal lemérhető a termékek fogyasztóra gyakorolt hatása.
A vásárló és közvetítő megoszthatja az alkalmazásuk során szerzett tapasztalatait. Ez tehát nem más, mint maga az „élő reklám”.

Arról nem is beszélve, hogy manapság egyre többen ébrednek rá: az egészség a legjobb üzlet!

l3c2r1

Antioxidánsokkal az influenza ellen [origo] egészség 2009. november 9., hétfő, 15:05 Utolsó módosítás: 2009. november 9., hétfő, 14:38

A biológiai kísérletekkel foglalkozó FASEB Journal egyik új tanulmánya szerint növényi eredetű élelmiszerek fogyasztásával is kivédhetőek lennének az influenzavírusok tüdőre gyakorolt káros hatásai. A kutatók állati és emberi sejtekkel végzett vizsgálati eredményeik alapján jutottak erre a következtetésre, az antioxidánsokban gazdag táplálkozás azonban ettől függetlenül is előnyös a számunkra.

Mire jók az antioxidánsok?

A táplálkozástudománnyal foglalkozók számára régóta ismert, hogy a szervezetünkben képződő káros szabadgyökök és a hatástalanításukra alkalmas antioxidánsok közötti egyensúly biztosítására a vegyes táplálkozás az egyik leghatékonyabb módszer. Erre az egyensúlyra azért van szükségünk, mert a túlságosan elszaporodó és felszabaduló szabadgyökök károsan befolyásolják az egészséges sejtek működését, ez pedig idővel különféle betegségek kialakulásához vezethet.

Az antioxidáns vegyületek döntően a növényi táplálékokban vannak jelen, ezért fontos, hogy mindennapi étrendünk 50-60 dekagramm zöldséget és gyümölcsöt is tartalmazzon. Az antioxidánsok a vörösborban és a csokoládéban is megtalálhatóak, egyes antioxidáns vitaminok - például az A- és az E-vitamin - pedig az állati eredetű élelmiszerekben is megtalálhatóak.

Egy érdekesség,amit most találtam,figyelmükbe ajánlom!

A vízparti csodaszer

Szerző: Sulyok Józsefné Létrehozva: 2009. szeptember 09. Megtekintve: 1245

A vízparti csodaszer

Járjunk nyitott szemmel természetjárásaink, kirándulásaink során, hiszen nem is gondolnánk, milyen kincsekre akadhatunk! Létezik egy növény, amelynek nemcsak a neve, de a hatása is különleges.


A vizitorma - Nasturtium officinalis - vadon, lassan folyó partokban éppúgy fellelhető ma is, mint őseink idejében. Termesztésének első nyomaira a XII. század elején Franciaországban bukkanhatunk: kolostorok környékén próbálkoztak vele. Később a XIV. században a franciák mellett a németek létesítették az első nagyobb vízitorma-telepeket. Fogyasztása napjainkban Nyugat-Európában és Amerikában nagyon népszerű, hiszen a népi orvoslás is számos jó tulajdonságát ismeri.

Az 1600-as években figyelmes orvosok, köztük John Hall, William Shakespeare veje, írták le először a vizitorma, a borókabogyó és a citrom, kedvező hatását. Kis mennyiségben történő rendszeres fogyasztásáról úgy tartják, hogy csökkenti a bélbántalmak iránti hajlamot, ugyanakkor növeli a hurutokkal és fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet. Kedvező vesebántalmak esetén is, megelőzi a vesekőképződést. Jótékonyan hat a pajzsmirigyműködés zavaraiban, így Basedow-kórban szenvedőknél is. Vértisztító hatású, és ajánlott erős szívdobogás, golyva, túlérzékenység, vizenyő, csúz, idegbaj, cukorbaj és vérszegénység esetén. Fogyasztják azok is, akik fáradtnak érzik magukat. Varró Aladár Béla szerint tüdőbajosoknak jó, valamint kiváló féregűző gyerekeknél, sok olajjal és kevés ecettel keverve.

Élettani hatásai, összetétele

Erős antibakteriális hatással rendelkezik.

Jótékony hatása a növény csípős-ízét adó olajának köszönhető. Sok antibiotikumtól eltérően hatóanyaga – amely a penicillinekhez hasonlít – nem károsítja a normál bélflórát, még nagyobb adagokban sem. Mennyiségétől függetlenül biztonsággal fogyasztható légzőszervi és húgyúti fertőzések ellen. A rákmegelőző táplálkozás értékes része.

A vizitorma a rákmegelőző tulajdonságú keresztesvirágúak és a „sötétzöld” zöldségek családjába tartozik. Rokona a kelkáposztának, a brokkolinak és a kelbimbónak.

A vizitorma A- és C-vitamin- tartalmának antioxidáns tulajdonságai fontos szerepet játszanak a rákkeltő aktív gyökök hatástalanításában. E növény bőséges fogyasztása megelőzheti a szájüreg,- nyelőcső,- a gyomor,- a bél,- a tüdő- és a húgyhólyagrák kialakulását.
Kiemelkedően sok kalcium, réz, C- és E-vitamin van benne.


Tipp! Vizitorma-krémleves sóskával

Hozzávalók: 2 fej újhagyma, 5 dk vaj, 1,2 liter zöldség, vagy csirke-erőleves, 2 közepes
nagyságú burgonya, 2 maroknyi vizitorma, 12 dk friss sóska, só, késhegynyi
őrölt bors, 1 dl tejszín.

A hagymát finomra, a burgonyát kisebb kockákra vágjuk. A vizitorma leveleit lecsipkedjük, a sóskát megtisztítjuk. A vajat felkeverjük, és megizzasztjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a burgonyát, a levest, és lefedve addig főzzük, míg a burgonya megpuhul. Ekkor beledobjuk a vizitormát, a sóskát, és további kb. 3-5 percig főzzük. Hűlni hagyjuk, majd összeturmixoljuk a tejszínnel együtt. Sóval, borssal ízesítjük és felmelegítjük. Tálalhatjuk hidegen is.

Forrás: CDC/F. A. Murphy

Influenza-A vírusok transzmissziós elektronmikroszkóppal készített és digitális eljárással utólagosan színezett felvételei (Forrás: CDC)

Az Alabama Egyetem kutatónak tanulmányából most az is kiderült, hogy a kórokozók által okozott tüdőkárosodás pontosan milyen módon megy végbe: az influenzavírusok M2-nek nevezett fehérjéje meggátolja a tüdő hámsejtjeiben található nátriumcsatornák működését, méghozzá azáltal, hogy felszaporítja az imént már említett szabadgyököket. A tüdőhámsejtekben található nátriumcsatornák meghibásodása azért jelent problémát, mert tüdőnk így alkalmatlanná válik a vírusfertőzés következtében felhalmozódó folyadék eltávolítására: ennek következtében alakulnak ki aztán az influenza jól ismert szövődményei, amelyek súlyos esetben akár az intenzív osztályon történő kezelést is szükségessé tehetik.

Antioxidánsokkal is kivédhetőek lennének a tüdőt érintő szövődmények

A kutatócsoport három külön kísérletben derítette fel a fent említett eredményeket: elsőként békák petesejtjeibe juttatták be az emberi tüdő nátriumcsatornáit felépítő fehérjéket, majd megmérték az állati sejtekben kifejtett aktivitásukat. Ezt követően már nemcsak az emberi tüdőfehérjét, hanem az influenza fehérjeburkában található M2-t is befecskendezték a petesejtekbe: a mérések ekkor azt mutatták, hogy az M2 fehérje jelenlétében a nátriumcsatornák aktivitása jelentősen csökkent.

Molekuláris biológiai módszerekkel pontosan meghatározásra került az is, hogy az M2 fehérjének pontosan melyik alkotórésze felelős a nátriumcsatornák károsításáért. Azt is sikerült igazolni, hogy ha az M2 fehérjét az ioncsatornák működését gátló szegmens nélkül juttatják a petesejtekbe, akkor az M2 már nem képes kárt okozni a tüdőfehérjékben - olvasható a

Sciencedaily oldalán

A kísérlet harmadik fázisát ezután már úgy végezték el, hogy a károsító szegmenst is tartalmazó M2 fehérje és a nátriumcsatornák fehérjéje mellé olyan gyógyszereket is befecskendeztek, amelyek eltávolítják az oxidatív szabadgyököket. Ez szintén hatékonyan megóvta a tüdő hámsejtjeinek fehérjéit. Miután erről is sikerült megbizonyosodni, az egész kísérletsorozatot megismételték, a békák petesejtjei helyett azonban már emberi tüdősejtekbe juttatták be a vírus és a tüdő fehérjéit: a vizsgálatok eredményei teljes mértékben megegyeztek az előző három kísérletben tapasztaltakkal.

"Az influenzavírusok elleni védekezés fő eszközei továbbra is a védőoltások maradnak, kutatásunk azonban egy teljesen újfajta lehetőséget nyit a fertőzések kezelésére. Az antioxidánsok azt követően segíthetnének a tüdőt érintő károsodások megelőzésében, miután a vírus a szervezetünkbe került: az eredmények alapján elmondható, hogy az antioxidánsok célzott alkalmazása komoly haszonnal járhatna az influenza tüdőt érintő szövődményeinek jövőbeli megelőzésében" - mondta Sadis Matalon, a tanulmány egyik társszerzője.

[origo] egészség

Korszerű étrend-kiegészítés

Bizonyára kevesen vannak olyanok, akik ne hallották volna még embertársaikat felsóhajtani: Bezzeg a nagyszüleink azt sem tudták, mi az a betegség! Sajnos ebben nagyon sok az igazság, de mire is vezethető ez vissza. A varázsszó: életmód. Napi közvetlen kapcsolat a természettel, stressz mentes környezet, tartósítószerektől és növényvédő szerektől mentes ételek. Valószínű, hogy ez sem cseng, idegenül sokunk fülében, csak azonnal el is intézzük annyival, hogy “Na ja persze, de ki képes erre a mai világban!”. Nos igen, hát valóban nem sokan, de legalább már egyre többen felismerik és igénylik is a megoldást erre a problémára.

Miről is van szó? Mind több és több embertársunk próbál valamilyen rendszeres testmozgást választani magának, újra “divattá” vált a kirándulás a természetbe, a relaxálás különböző formáival próbáljuk elménket is úgymond méregteleníteni, és persze hadba indulunk a korszerű táplálkozás csatamezején is. Valójában ez lehet az a háború, amelyet nem is olyan könnyű megnyerni, ugyanis az ellenfél igen jól felfegyverkezett. Tartósítószerekkel, adalékanyagokkal és ízfokozókkal átitatott élelmiszerek, kész és félkész ételek, szirupos, szénsavas és édesítőszerektől kicsattanó italok.

Úgy tűnik elérkezett az idő, hogy mi is segítségért nyúljunk, mégpedig a Naturlife termékcsalád formájában. Először is azért, mert a háborúra készülni kell, meg azért is, hogy békeidőben se érjen minket meglepetés, még akkor sem, ha valami kis helyi zavargás törne ki, mondjuk egy egyszerű immunfertőzés formájában. De ha már háborúzunk sajnos sebesüléseket is szerezhetünk, akkor pedig tudjuk magunkat ápolni, ha kell. Ami viszont békeidőben a legfontosabb, előzzük meg a csatározásokat. Lássa rajtunk az ellenség, hogy minket aztán értelmetlen megtámadni, mert biztos a vereség. A mi fegyverünk már csak ilyen, megelőzheti a háborút, de ha kell meg is nyerheti azt és mindezt a maga természetességével teszi. Semmi homályos boszorkánykonyha, semmi űrdimenzió, minden alkatrészét a természettől kapta. Hiszen a természet erejénél nincs csodálatosabb. Hányszor próbálta már az ember legyőzni az őt körülvevő világot, ami nem egy esetben sikerült is neki, de higgyék el a természet mindig visszavág és akkor aztán fusson ki merre lát! Eljött az idő, amikor újra vissza kell, hogy térjünk hozzá, hogy ápoljuk, ahelyett hogy bántjuk, hogy újra a barátunk legyen, hogy mint jó társ segítsen rajtunk és fegyvert adjon a kezünkbe, amivel elkerülhetjük, megelőzhetjük a bajt. Őseink igenis hogy ezt tették, tisztelték, mert tudták, hogy tőle kapták az életet, gyógyulást hozott, ha betegek voltak, erőt adott nekik, ha elfáradtak. Sajnos ma már nekünk, mint egyszerű földi halandóknak nagyon nehéz rendezni viszonyunkat a természettel, de a tudomány még mindig csodákra képes. Le tudja tenni lakásunk asztalára a természet erőit egy kis üvegben, nekünk csak a kezünket kell kinyújtanunk érte.

A mindennapok csatamezői fegyverropogástól hangosak és bár egy háború végkimenetelét megjósolni mindig kockázatos, de ha jól felkészülünk rá, nehezen érhet bennünket olyan meglepetés, amely kizökkenthet “egészséges” önbizalmunkból.

Felhasználói név
Jelszó
Elfelejtette jelszavát?

developed by Centrumnet Systems